Αποστολές – Razou Women's Collection | Γυναικεία Ρούχα, Εύβοια
 • Razou ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

   

  Εγγυόμαστε την άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας ή της Κύπρου κι αν βρίσκεστε.

  Σε ποια μέρη γίνονται αποστολές;

  Η Razou πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

  Πώς θα αποσταλεί η παραγγελία μου και ποια είναι τα έξοδα μεταφοράς;

  ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Courier: η προτιμώμενη μεταφορική εταιρία μας είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Courier. Τα μεταφορικά έξοδα είναι 6,00€ για αγορές συνολικής αξίας έως 49,99€. Από 50,00€ και άνω τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η παραγγελία σας θα είναι ασφαλισμένη από την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Courier και αναμένεται να φτάσει μέσα σε 2 – 5 εργάσιμες ημέρες.

  *Σημειώστε ότι οι χρόνοι παράδοσης δεν περιλαμβάνουν το αρχικό στάδιο επεξεργασίας της 24-ωρης παραγγελίας ή τα Σαββατοκύριακα. Στους χρόνους παράδοσης δεν περιλαμβάνονται Σάββατα, Κυριακές, ή τυχόν αργίες.

  ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

  Για παραγγελίες από 50,00€ και άνω τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

  Πώς θα ξέρω την κατάσταση της παραγγελίας μου;

  Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Επίσης, προτού η παραγγελία σας αποσταλεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την αποστολή. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας οποιαδήποτε στιγμή στο razou.gr. Βεβαιωθείτε πως έχετε προσθέσει στις επαφές σας το e-mail μας info@razou.gr για να είστε βέβαιος/η πως το e-mail επιβεβαίωσης θα φθάσει στα εισερχόμενα μηνύματά σας με ασφάλεια.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ Ή ΖΗΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.